
© Jeannine KOUBI/CNRS Images
Etude des Toradja. Marchande à l'étal diversifié : des piments, des échalotes, des champignons sur f
Reference
20030001_0094
Max. size
20 x 30 cm / 300 dpi
Add to my wishlist
Terms of use
The use of media visible on the CNRS Images Platform can be granted on request. Any reproduction or representation is forbidden without prior authorization from CNRS Images (except for resources under Creative Commons license).
No modification of an image may be made without the prior consent of CNRS Images.
No use of an image for advertising purposes or distribution to a third party may be made without the prior agreement of CNRS Images.
For more information, please consult our general conditions
Etude des Toradja. Marchande à l'étal diversifié : des piments, des échalotes, des champignons sur feuille de bananier et dans une vannerie une préparation noirâtre très prisée des Toradja : réalisée à base de fruits du kepayang (Pangium edule Reinw.), elle est utilisée pour assaisonner la viande de porc. La cultivatrice a prévu des feuilles de bananier découpées pour envelopper ses produits. Rantepao, département Tana Toraja, province de Sulawesi-Selatan, Sulawesi, Indonésie.